Actualizări SoferOnline

Pentru a vă oferi cea mai bună pregătire pentru școala de soferi am refăcut aplicațiile pentru Android și iOS dar și site-ul.

Am introdus un mod nou de pregătire. Acum când te înregistrezi îți poți alege categoria, data examenului și zilele în care vrei să te pregătești iar aplicația îți generează un program de pregătire personalizat pentru a fi sigur că ești pregătit la timp și iei examenul auto.

 

Aplicația îți pregătește în fiecare zi un număr de capitole ce trebuie parcurse. Poți avea maxim 3 capitole disponibile (deblocate) după ce ai răspuns corect la  cel puțin 90% din întrebările capitolului se deblochează următorul.

 

 

Fiecare capitol are 2 părți, prima parte este teoretică (legislația și indicatoarele rutiere) iar în a doua parte sunt întrebările capitolului.

 

După ce ai parcurs toate capitolele începe faza a doua în care faci doar chestionare de perfecționare pentru a te asigura că iei examenul din prima.

Am adăugat o nouă categorie Redobândire permis.

Website-ul a fost și el schimbat, acum avem mai multe opțiuni pentru pregătire: Chestionare auto DRPCIV, Curs de legislațier rutieră, Indicatoare și marcaje rutiere și blogul unde o să postăm informații legate de școala de șoferi și mediul auto general.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *