Aplicația Zilei – SoferOnline

App of the day (Aplicația zilei) este o platformă din domeniul software, ce analizează aplicații de web și mobil, și prezintă în fiecare zi o aplicație pe care aceștia o văd ca fiind interesantă și care merită luată în considerare. Programul SoferOnline a fot adăugat pe patformă, fiind numit aplicația zilei în data de 07.08.2022.

Interviul ne-a dat ocazia să împărtășim mai multe despre munca noastră și despre proiectul SoferOnline. Mai jos, sunt câteva dintre ideile discutate.

Ce nevoie a utilizatorului ai avut în vedere când ai dezvoltat această aplicație?

Posibilitatea de a învăța cum să conduci într-o manieră logică și ușoară, mai degrabă decât doar să înveți mecanic teoria. Și, de asemenea, îmbunătățirea comunicării dintre școlile de șoferi și elevi.

În ce mod credeți că aplicația dvs. este mai bună decât aplicațiile similare de pe piață? Te rog să descrii în detaliu ce inovație crezi că aduci și cu ce ești mândru legat de aplicația ta.

Aplicația zilei SoferOnline

În timpul utilizării aplicației, aceasta „învață” care sunt capitolele pe care nu le stăpânești complet și îți dă întrebări din acel domeniu/capitol specific; astfel, vei obține o experiență de învățare completă și solidă.

Am dezvoltat un algoritm (de fapt este teza mea de master) care generează un model personalizat pentru fiecare student, ținând evidența răspunsurilor date de acesta la întrebările de teorie și creând chestionare cu cele „problematice”.

Citește interviul complet: https://appoftheday.downloadastro.com/app/chestionare-auto-soferonline/

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *