Axel și SoferOnline

Logo școala de șoferi Axel

Ca fiecare cursant să beneficieze de o pregătire completă, adaptată pe modul de învățare al acestuia, este unul dintre obiectivele principale ale școlii Axel. Motto-ul lor după cum se observă și în logo-ul școlii este – SAFE DRIVE, SAVE LIFE!

Povestea Școlii

Axel și-a deschis porțile pentru viitorii șoferi în anul 2006, la început fiind 3 instructori. De-a lungul anilor școala de șoferi s-a dezvoltat și și-a extins activitatea, ajungând la o echipa formată din 15 instructori.

Aceștia au instruit șoferi de toate vârstele, cu lecții personalizate. Stilul lor de învățare a fost întodeauna adaptat in funcție de capacitățile si nevoile cursanților, în special la partea teoretică. Școala de șoferi își are sediul în județul Hunedoara, orașul Vulcan, și oferă pregătire pentru categoriile: A B C CE A1 A2.

Școala de șoferi Axel

Principala Provocare

Procedura de înscriere dura mult. Elevul avea de așteptat până erau introduse datele acestuia în ARR. După care era folosit un alt soft pentru școli de șoferi, unde din nou introducerea datelor lua ceva timp. De asemenea, la partea teoretică, elevul era testat doar la sfârșitul cursului, din chestionare, fără a vedea care e progresul său la fiecare capitol.

„Legislația era explicată la fel însă elevul era testat la sfârșit, din chestionare. Acolo nu puteam știi exact, care este capitolul pe care nu îl stăpânește foarte bine.”

Soluția

Posibilitatea de a prelua datele cursantului direct din ARR și a completa documentele necesare pentru dosarul acestuia mult mai rapid, a simplificat întreg procesul de înscriere. Timpul câștigat fiind un factor determinant în alegerea aplicației de gestiune.

„Cu SoferOnline, am realizat cât de rapid putem face toate documentele necesare înscrierii unui cursant. Faptul că îl putem prelua direct din ARR, este nemaipomenit. Nu mai trebuie să scriem atâtea: CNP-uri, adrese etc…”

Iar integrarea cu aplicația cursanților, permite o vedere în detaliu asupra pregătirii acestora.

„Ceea ce îmi place mie cel mai mult, si aici vorbesc din poziția de profesor de legislație, este că pot vedea când cursanții noștri s-au conectat ultima dată la aplicație și care este starea lor actuală de învățare. Văzând ultimele teste, pot evalua mai bine progresul acestora.”

Axel oferă fiecărui cursant acces la aplicația de pregătire SoferOnline. Astfel, cursanții au la îndemână o metodă completă de învățare pentru permis.

Rezultatele

Gestiunea administrativă ușor de realizat și un plus important pentru orele de legislație și pregătirea teoretică a cursanților, datorită organizării și conectării departamentelor într-o singură platformă.

Echipa Axel

„BENEFICII? Sunt foarte multe! La Axel, toată lumea folosește SoferOnline. La birou nu ne mai putem lipsi de ea. La legislație pe lângă faptul că folosim întrebările pe capitole, pe proiector și le analizăm în parte, cursanții văd în aplicație funcția : o nouă lecție este în desfășurare la școala ta – aceasta ne ajută să fim online cu cei care ne urmăresc de acasă, de la muncă, citez -eu vă urmăresc din concediu.😊”

Procesul de implementare a fost ușor, funcțiile au fost explicate într-un mod grozav. S-a putut lua legătura oricând cu cineva din echipa SoferOnline. În plus, aplicația se explică de la sine, după cum ne spune Mirela Petcu, administrator al școlii Axel.

Dacă doriți să fiți în permanentă legătură cu elevii, și aici vorbesc din punctul de vedere al persoanei desemnate să coordoneze activitatea școlii , pot spune că SoferOnline m-a ajutat să văd evoluția fiecărui elev în parte, la partea teoretică, să pot să ajut acolo unde am văzut că un elev nu stăpânește prea bine capitolul respectiv. Cu un click să văd: când expiră actele din dosarul cursantului, fără să mai caut prin arhivă, să știu exact când s-a programat la examene si ce calificativ a primit… repet doar cu un click.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *