(Cum) Funcționează SoferOnline în practică?

Toni Auto

Toni Auto este cea mai mare școală de șoferi din județul Cluj și printre cele mai mari din țară. Aceasta pune accentul pe importanța unui mediu organizat și a unei pregătiri eficiente a celor peste 3,000 de cursanți (anual).

Parteneriatul cu SoferOnline a început acum 5 ani, continuând cu succes în prezent:

„Colaborăm cu SoferOnlline de peste 5 ani și suntem mulțumiți de modul în care decurge totul. Conturile pentru cursanți și profesori sunt foarte practice. Profesorii urmăresc îndeaproape progresul fiecărui cursant și îi ajută acolo unde au nevoie; aceștia comunică ușor, iar cursanții sun încântați de modul de învățare. Astfel, ne asigură că ei dispun de o pregătire eficientă și completă!”

Alex, Toni Auto

Pegasus Team

Pegasus Team este o școală de șoferi destul de nou înființată, din Turda. Aceasta este foarte apreciată de cursanți pentru modul profesionist de lucru și pentru programul modern de învățare: „Sunt tineri, profesioniști, au mașini super, instructori și mai super” (Delia Mureșan).

Colaborarea cu Pegasus Team a fost de la început cu adevărat importantă deoarece împreună am pus bazele programului de secretariat. Aceasta a contribuit și la crearea altor funcționalități din platformă (ex. notificările pentru flota auto, contul profesorului), analizându-le din perspectiva nevoilor unei școli de șoferi.

Platforma este foarte folositoare la emiterea documentelor necesare (fișă de școlarizare, cerere de examinare, certificat de absolvire proba teoretică si practică; în curând și contract de școlarizare, caietul cursantului, catalog). De asemenea, este un plus de imagine pentru școală. Cursanții apreciază implicarea școlii în partea de pregătire teoretică. Mediul de învățare este gândit astfel încât să ajute fiecare cursant în parte, în funcție de evoluția lui, iar procentul de promovabilitate al examenului teoretic e mai mare.”

Claudia, Pegasus Team

Citește aici despre modul în care Pegasus Team utilizează platforma SoferOnline!


Un alt mod în care Toni Auto și Pegasus Team utilizează cu brio platforma SoferOnline este pentru realizarea concursurilor de legislație. Împreună am organizat concursurile de la liceele: „Mihai Eminescu” din Cluj-Napoca, și „Liviu Rebreanu” din Turda, în cadrul săptămânii „Școala Altfel”; acestea având în jur de 100 de participanți.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: