DRPCIV trimite permisele auto prin poștă în București și Ilfov

Începând cu data de 1 Noiembrie, DRPCIV (Direcția Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor) o să trimită permisele de conducere eliberate în București și Ilfov direct la locuințele șoferilor prin intermediul Poștei Române.

Cei care nu doresc sau nu pot primi permisul prin poștă pot merge la sediul DRPCIV din Pipera pentru a-l ridica personal.

„Solicitanţii vor primi înscrisuri doveditoare înlocuitoare cu drept de circulaţie, permisele de conducere urmând a fi trimise la adresa menţionată în termen de două zile lucrătoare. Măsura se va aplica şi în cazul candidaţilor declaraţi «admis» la proba practică a examenului pentru obţinerea permisului de conducere, fără a mai fi necesar ca aceştia să se deplaseze la sediul Serviciilor Publice Comunitare Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor”, precizează Ministerul Afacerilor Interne.

 


În caz că mai ai nevoie să te pregătești pentru examenul auto, să faci chestionare auto sau să înveți legislația rutieră o poți face pe SoferOnline – Chestionare auto DRPCIV .

11 thoughts on “DRPCIV trimite permisele auto prin poștă în București și Ilfov”

  1. Am o nelamurire,daca perioadat de suspendare a permisului de conducere inceteaza in weekend,pot circula pana luni,cand incepe programul de lucru cu publicul???

    1. E mai bine sa astepti pana il vei primi, daca poti. Teoretic poti conduce deoarece perioada de suspendare a expirat, ce poti pati este sa primesti doar o amenda, in caz ca te opreste politia, pentru ca nu ai permisul asupra ta.

  2. Daca azi imi expira suspendarea, in cat timp il voi primi acasa in cutia postala? Si ca sa il primesc prin posta trebuie sa mai merg la Politie sa fac vreo cerere sau il trimit ei direct prin posta?

    1. Bună. Teoretic în termen de 2 zile lucrătoare ar trebui să îl primești, dar acest lucru depinde de cât de aglomerată e perioada. Îl vor trimite ei direct prin poștă.

  3. Directia Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor (DRPCIV) va trimite permisele de conducere emise de serviciile din Bucuresti si judetul Ilfov la locuintele cetatenilor, prin Posta Romana, incepand cu 1 noiembrie, a anuntat vineri Ministerul Afacerilor Interne. Aceasta masura se aplica deja in alte judete ale tarii.

  4. Buna. Ma ajuta cineva sa trimit și eu un plic din Ucraina in romania direc la DRPCIV
    Cum sa fac. Cum ajunge direc la ei

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: