Funcții noi în aplicația SoferOnline

În perioada următoare, pentru a îmbunătăți experiența în aplicație vrem să adăugăm câteva noi funcții. Credem că acestea vor face comunicarea între școli și cursanții, precum și pregătirea pentru examene (atât cel teoretic, cât și cel practic), mai rapidă, ușoară și în pas cu tehnologia actuală.

Acestea sunt funcțiile pe care le-am introdus în planul nostru:

  1. Lista cu toți pașii de urmat pentru obținerea permisului de conducere. Un plan care îți spune care sunt actele necesare, de la înscriere și până la ieșirea din școala de șoferi, precum și sfaturi pentru a trece cu bine de fiecare probă și a conduce corect și în siguranță.
  2. Video Conferință. Posibilitatea de a comunica cu profesorul/instructorul tău și de acasă, de a participa la cursuri de legislație online, dar și pentru a primi alte informații importante sau explicații relevante foarte simplu.
  3. Tutoriale video de la școala ta de șoferi. O galerie video creată de școala ta de șoferi, unde sunt încărcate tutoriale cu explicații și exemple puse în practică, pe care le vei putea accesa oricând dorești să te pregătești sau să recapitulezi ceva.
  4. Preînscriere Online la școala de șoferi. Prin preînscriere școala de șoferi va fi anunțată că urmează să mergi să îți depui actele necesare, astfel tot demersul va fi mai rapid și aceasta te va putea ghida mai ușor. În plus, dacă alegi opțiunea de preînscriere vei avea unele beneficii suplimentare oferite de școala de șoferi (ex. reducere pentru că ai ales școala respectivă, ore de condus gratuite etc.)

Cât de utile consideri că sunt aceste lucruri? Completează chestionarul și spune-ne părerea ta.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *