Pegasus Team și SoferOnline

Pegasus Team este una dintre școlile de șoferi partenere. Colaborarea cu Pegasus a fost de la început importantă; împreună am dezvoltat programul de secretariat, dar și multe dintre celelalte funcționalități ale platformei.

Claudia Negru, managerul școlii, ne-a răspuns la câteva întrebări legate de modul de funcționare a platformei SoferOnline în practică.

1. În ceea ce privește munca de secretariat, cu ce te ajută programul SoferOnline ?

Platforma este foarte folositoare la emiterea documentelor necesare (fișă de școlarizare, cerere examinare, certificat de absolvire proba teoretică și practică; în curând și contract de școlarizare, caietul cursantului, catalog). De asemenea, economisesc mult timp folosind programul de secretariat, lucru care este un mare plus pentru mine.

2. Dar din punct de vedere al muncii de profesor?

Urmăresc evoluția cursanților foarte ușor prin intermediul graficelor. Astfel, știu când un cursant este pregătit pentru a se prezenta la examenul teoretic.

În mediul de învățare se regăsesc toate întrebările care pot să apară la examenul din cadrul DRPCIV. Mai mult, cursanții susțin examenul de la finalizarea cursului teoretic din cadrul școlii, iar eu listez ușor certificatul de absolvire; în plus, chestionarul rămâne salvat.

3. Este utilă platforma pentru managementul școlii?

Da, cu ajutorul ei gestionez ușor toate informațiile: cursanți, personal, flotă (de mare ajutor sunt notificările primite la expirarea documentelor).

4. Care este părerea cursanților despre SoferOnline?

Feedback-ul primit de la cursanți este pozitiv (de la 90-95% din cursanți). Aceștia apreciază mai ales faptul că au mereu la îndemână posibilitatea de a efectua chestionare.

5. Cum ajută platforma școala de șoferi?

Este un plus de imagine pentru școală, iar cursanții apreciază implicarea școlii în partea de pregătire teoretică. Mai mult, mediul de învățare este gândit astfel încât să ajute fiecare cursant în parte, în funcție de evoluția sa; rezultatul fiind creșterea procentului de promovabilitate la examenul teoretic.

6. Cum ți se pare comunicarea cu echipa noastră?

Mereu am comunicat foarte bine! Orice speță a fost rezolvată în cel mai scurt timp.

7. Cum a fost la concursuri? Ce părere ai despre acestea?

Concursurile au fost interesante, ele reprezentând un mod foarte bun de a ajuta elevii să obțină premii și de a promova școala Pegasus Team și platforma SoferOnline. Le vom repeta și anul acesta școlar!

8. Ce crezi că este esențial de știut despre programul SoferOnline?

Consider că sunt esențial de menționat următoarele aspecte:

  • modul de învățare este adaptabil fiecărui cursant în parte;
  • aplicația este disponibilă oricând și oriunde;
  • gestionarea foarte simplă a informațiilor necesare;
  • emiterea documentelor;
  • posibilitatea de a urmări evoluția cursanților în orice moment.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: