Programul Școala Altfel și Concursul SoferOnline

Școlile de șoferi partenere pot organiza concursuri de chestionare din legislația rutieră, la licee, școli (sau oriunde există acces la internet), foarte simplu, din platforma SoferOnline. Toni Auto a organizat un astfel de concurs la liceul „Mihai Eminescu” din Cluj-Napoca, în cadrul programului Școala Altfel (aprilie 2019).

Cum a decurs?

Evenimentul a fost realizat de Toni Auto împreună cu SoferOnline și Poliția Rutieră Cluj, pentru elevii din clasele a-11-a și a-12-a. În total 42 de elevi s-au înscris în competiție.

În prima partea a evenimentului, doi reprezentanți ai Poliției Rutiere au vorbit despre situații din trafic relevante atât pentru pietoni și bicicliști, cât și pentru șoferi. „Elevii erau chiar interesați de subiectele discutate. A fost utilă această întâlnire, s-au pus multe întrebări, la care au răspuns cei doi polițiști.” (Andrei Ciceu, SoferOnline)

După aceea, a avut loc concursul de legislație rutieră din platforma SoferOnline. Elevii prezenți și-au instalat aplicația și s-au înscris în concurs cu o parolă scrisă pe tablă. Aceștia au rezolvat un chestionar de legislație rutieră (categoria B), în 30 de minute. După încheierea concursului, topul, ordononat după punctajele obținut, a fos afișat pe tablă.

Câștigătorul a obținut 25 de puncte din 26 și a fost premiat cu școala de șoferi gratuită, de către Toni Auto.

Pentru noi a fost o oportunitate să interacționăm cu elevii și să promovăm ceea ce facem, iar pentru ei de a se informa și a învăța lucruri noi. De asemenea, conducerea școlii a fost încântată de eveniment și îl va organiza din nou, la următorul program Școala Altfel.

Cum creezi un concurs de legislație pentru școala ta cu SoferOnline?

Intră la opțiunea „Concursuri”, din contul de pe SoferOnline. Alege-ți setul de întrebări și creează concursul. Acesta va apărea în aplicația cursanților. Vrei un ghid pas cu pas pentru organizarea concursului? Găsești aici: https://blog.soferonline.ro/tutorial-concurs-de-legislatie/

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *