Rezultatele Chestionarului „Funcții noi în aplicație”

Prin intermediul chestionarului ne-am propus să aflăm opinia cursanților în legătură cu importanța funcțiilor care urmează să fie introduse în aplicație, astfel încât aceștia să aibă la dispoziție toate resursele pentru a se pregăti ușor, complet și să devină șoferi responsabili.

Rezultatele arată că:

  • Peste 66% dintre participanți consideră importantă și urgentă adăugarea unei liste cu toți pașii care trebuie urmați pentru a obține permisul de conducere (actele necesare, dar și sfaturi practice). Decizia: Până la finalul lunii aprilie va fi introdusă în aplicație.
  • Opțiunea de video conferință este considerată ca fiind necesară de către 55.1% dintre aceștia, în timp ce 37.7% spun că este un plus, însă nu îi deranjează dacă nu există. Decizia: Implementarea acesteia se va face până în luna iunie.
  • 70% dintre participanți cred că tutorialele video explicative i-ar ajuta să învețe, 27.1% le apreciază ca fiind un plus, iar 2.9% spun că nu sunt eficiente. Decizia: Introducerea acesteia a fost programată pentru luna mai.
  • În ceea ce privește preînscrierea online (care ar include unele beneficii suplimentare la școala de șoferi, ca de exemplu: reducere, ore de condus gratuite), 85.7% ar alege această metodă, în timp ce doar 5.7% nu ar apela la ea, iar 8,6% dintre participanți spun că ar prefera oricum preînscrierea online (și fără alte beneficii). Decizia: Am programat adăugarea acesteia până la sfârșitul lunii mai.

În urma analizării acestor rezultate, am ajuns la concluzia că noile implementări sunt utile și dorite de cursanți și că vor îmbunătăți comunicare, făcând-o mai simplă și clară. Mulțumim celor care au completat chestionarul!

Vrei să ne recomanzi o școală ca să fie adaugatî în platformă?

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *