SoferOnline – Implementarea pachetului Google Workspace

SoferOnline este o aplicație de web și mobil, care pregătește viitorii șoferi pentru obținerea permisului de conducere și ajută școlile de șoferi la o gestionare mai eficientă a firmei sau business-ului. Compania, originară din Cluj-Napoca, cu sediul în același oraș, este formată dintr-o echipă tânără. Aceasta a învățat în ultimul an și jumătate să lucreze în sistem remote deopotrivă, folosind și pachetul Google Workspace în munca lor.

Principala provocare

Munca din cadrul unei școli de șoferi poate fi complicată și repetitivă, iar SoferOnline lucrează pentru a organiza și ușura astfel de proceduri de rutină. Împreună cu școlile de șoferi partenere, compania clujeană a pus bazele unei aplicații de gestiune care în prezent automatizează mare parte din procedurile și documentele necesare. Vezi mai multe despre aplicația de gestiune, aici.

Astfel, fluidizarea fluxului de comunicare a devenit o prioritate și o provocare pentru compania clujeană. Angajații pierdeau informații vitale cu numeroase emailuri ajunse direct în Spam sau chiar nelivrate deloc. Comunicarea încetinită, procesul anevoios și lung și o lipsă de organizare care crea constant stres. Acestea au fost motivele care i-au făcut să prioritizeze găsirea unei soluții viabile.

Soluția- Pachetul Google Workspace

Cei cinci angajați ai companiei erau familiarizați deja cu anumite aplicații din suita Google Workspace. Trecerea la acest sistem a fost un pas natural pentru ei. Serviciul de email, stocarea și accesarea rapidă din Google Drive și Google Cloud Services au devenit rapid instrumentele care au ajustat echipa să comunice mai eficient.

Emailul a devenit un instrument esențial pentru colaborare. Accesul acestuia de pe orice device a facilitat și telemunca pentru companie.

Citește articolul complet despre SoferOnline: https://fotc.com/ro/casestudies/soferonline/

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *