Top5 cele mai scumpe mașini

5. Ferrari Pininfarina Sergio

În esență un Ferrari 458 Spider cu un corp si interior nou, mașina de 3 milioane de dolari se mândrește cu un V8 de 4,5 litri ce produce 526 cai putere.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

4. Ediția Specială Bugatti Veyron by Mansory Vivere

Nelipsit din topul celor mai scumpe mașini de-a lungul anilor, celebrul Bugatti Veyron nu lipsește nici de aceasta dată. Corpul superb din fibră de carbon adăpostește 1200 CP, mașina atingând o viteză de 409 km/ora. Un exemplar costă aproximativ 3,4 milioane de dolari.

Image result for Bugatti Veyron by Mansory Vivere

3. W Motors Lykan Hypersport

Dacă ați văzut filmul Furious 7 probabil vă amintiți de Lykan Hypersport. Aspectul de mașină blindată, parcă venită din viitor nu este mai prejos decât performanța pe care o oferă. Modelul costă puțin peste 3,4 milioane de dolari.

Image result for W Motors Lykan Hypersport

2. Lamborghini Veneno

Veneno în spaniolă inseamnă otravă. Un nume ales înțelept, luând in considerare aspectul mașinii. V12-ul său de 6,5 litri se rotește până la 8.400 rpm pentru a livra 740 CP, depășind viteza de 100 km/h în 2,9 secunde. Prețul este pe masură, în jur de 4,5 milioane de dolari.

Image result for lamborghini veneno 2018

1. Koenigsegg CCXR Trevita

Pe lângă performanța incredibilă, mașina este umplută cu diamante. Prețul de 4,8 milioane de dolari se află alaturi de un finisaj perfect, un motor V8 de 4,8 litri cu o putere totală de 1.004 CP. Problema este insă ca doar 3 exemplare au fost construite până acum.

Image result for Koenigsegg CCXR Trevita 2017

Descarcă aplicația gratuit:
Android: Descarcă
iOS: Descarcă

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *