YeParking, soluția pentru problema locurilor de parcare

Școala de șoferi – o iei o data. De parcări ai nevoie zilnic.

Toamna se numără bobocii, iar dacă ești proaspăt posesor de permis de conducere, te felicităm! 

Dacă deja ești șofer cu experiență, suntem siguri că încă îți amintești primii kilometri conduși, primele provocări ale traficului cotidian și cel mai probabil, prima parcare laterală. Iar că tot veni vorba de parcări, probabil știi deja și că găsirea unui loc de parcare nu este atât de ușoară precum pare, în special în marile orașe.

Provocarea zilnică pentru șoferi este găsirea unui loc de parcare. Încearcă aplicația YeParking! 

Când ești proaspăt șofer, adevăratul examen pentru condus se dă în fiecare zi.  Ești în cautarea unui loc de parcare? Sau poate l-ai găsit, dar ai vrea totuși să eviți parcarea aia laterală? 

Cei de la yeParking au venit cu o soluție inedită pentru problema locurilor de parcare: parksharing. Cu ce te ajută? Daca ești șofer, vei găsi sute de locuri de parcare distribuite de proprietari, atunci când aceștia nu le folosesc. Dacă ai și tu un loc de parcare, îl poți distribui și câștigi beneficii! Unde mai pui că, împreună, vom contribui la fluidizarea traficului din oraș?

Provocarea zilnică pentru șoferi este găsirea unui loc de parcare. Încearcă aplicația YeParking!

Cum funcționează?

Proprietarul unei parcări își listează locul de parcare în aplicație, setează intervalul în care este neocupat și astfel ajută un alt șofer, care este in căutarea unui loc de parcare.

Un șofer, va vedea mereu în aplicație doar locurile setate active de proprietar. Poate naviga la ele și le poate rezerva pentru o anumită perioadă. 

Proprietarul va fi astfel în constantă conexiune cu șoferul care îi ocupă locul, putând solicita eliberarea acestuia, la nevoie.

Cum poți deveni membru în comunitatea YeParking? 

Descarcă aplicația YeParking din App Store sau Google Play. Fă-ți un cont, simplu și gratuit. Caută un loc de parcare disponibil în apropierea locației în care trebuie să ajungi, selectează intervalul orar în care îl vei ține ocupat și parchează! 
Mai multe detalii despre activitatea celor de la YeParking, pe site: https://yeparking.ro

Vrei să afli mai multe informații din domeniul condusului? Intră în Grupul Dedicat Șoferilor.

Iar dacă vrei să-ți testezi cunoștințele la chestionare, fă unul pe SoferOnline: https://soferonline.ro/

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *